top of page
Salade bowl met tempeh
Dit is een recept van diëtist Manon van Luling.
Ingrediënten voor 4 porties:
-
4 zoete aardappels
-
2 blikken kikkererwten
-
500 g broccoli
-
500 g tempeh
-
300 g spinazie rauw
-
andere groente naar keuze
-
pakje hummus
-
4 el sesamzaad
-
4 el pompoenpitten
Bereiding:​​
-
Rooster de zoete aardappel, kikkererwten en broccoli met olijfolie in de oven (de broccoli heeft iets minder tijd nodig dan de rest).
-
Bak de tempeh krokant en marineer in ketjap of sojasaus.
-
Leg de spinazie, tempeh, geroosterde zoete aardappel, kikkererwten en broccoli op je bord.
-
Voeg eventueel met nog wat andere groente toe, zoals komkommer.
-
Flinke schep hummus, een eetlepel sesamzaad en pompoenpitten erbij en smullen maar!
​​
Dagmenu zwangere vrouwen: Service
bottom of page